feb
11
2021

Velkommen til Sjusjøen!

Torsdag 11 februar kl 11.00 starter en ny tidsregning på Sjusjøen. Da åpnet endelig eier Pihl AS sine lokaler for gjester i KIWis annen etasje. Fra nå av er det Hai Hang sammen med daglig leder Susan Nermo som skal styre butikken. Med seg har de en kjøkkensjef med solid erfaring. Johannes Barli har lang erfaring fra kjente og solide kjøkken i Oslo. Nå er det Sjusjøen som står for tur.

Vi var selvsagt spente på hva som skulle møte oss og etter en passe lang skitur var vi klare for lunsj. Og for noen lokaler! Gjennomført og stilfullt og her lander terningen på 6 før vi i det hele tatt har fått satt oss ned. Atmosfæren er til å ta og føle på.

Og vi var ikke kommet for å kikke. Det er alltid hyggelig å bli sett og det ble vi. Flott bord og etter å ha lest menyen via QR-coden ble det vrient å velge. Her var mye som fristet. Min kompanjong gikk for vårrull og undertegnede gikk for en kremet blomkålsuppe med brød. Maten ble servert samtidig og smakte godt. Kanskje kunne jeg ønsket meg at jeg klikket på "stor porsjon" som var et alternativ. Uten at det ble for påtatt ble vi underveis i måltidet stadig ivaretatt av servitøren.

Til dessert bestilte undertegnede "3 små søte lokale". Nydelig smak og spennende anrettet. Var jeg på Sjusjøen?

Så var det prisen: kr 352 for suppe, farris, dessert og kaffe er det slettes ikke noe å si på!

Alt i alt må vi si at dette ga mer enn mersmak og vi gleder oss til fortsettelsen.

Tom & Jerry

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

magnifiercrosschevron-down