sep
17
2021

Brøyting og priser

Mange av oss har i disse dager mottatt regning fra Storåsen på brøyting for  kommende sesong. Grunnlaget for prisen, og avtale med Storåsen var at denne kun skulle indeksreguleres for sesongen 21/22.

Det er kommet flere reaksjoner på at feil indeks er benyttet. Vi i EAK vel og Sjusjøen vel var ikke klar over, eller forespeilet fra entreprenør at det finnes en egen indeks for vintervei. Vi har sendt tilbakemelding på dette til entreprenør, om feil bruk av indeks, og der står saken så langt.

Det som er viktig og vite er at både Sjusjøen Vel og EAK Vel samarbeider i fht tjenesten, og vil fortsette med det fremover. Vi skal fortsatt ha dialog om årets indeksregulering og slipper ikke taket her foreløpig.

Pihls kontrakt med Storåsen utgår etter denne sesongen og vi har bedt grunneier om å få være med i neste forhandling om kontrakt og pris, da det er hytteeiere som er den betalende part, og at grunneier ikke vil være ansvarlig for hyttevei  i vintersesongen.

Eiendom er hytteeiers ansvar. For sesongen 22/23 og fremover vet vi ikke annet enn at ny kontrakt skal utarbeides, enten med eksisterende entreprenør eller i form av anbudsrunde. Vi vil sette pris på om at alle henvendelser i denne saken sendes til EAK Vel pr mail, eller kontakte representanter fra styret i EAK.Vi ønsker på ingen måte at dette blir en sak i sosiale medier , da vi alle stort sett er godt fornøyd med tjenesten, men uenig i pris. 

Ha en fin høst og vinter i EAKs område.

EAK VEL

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

chevron-down