jul
01
2024

Klar for orientering?

Vi har denne gangen vært litt sene med å sette ut postene, men takket være den vennlige hjelpen fra Pihl-kontoret har vi klart å skrive ut kartene som nå er lagt ut i postkassa på Elgåsen.

Dette er femte året vi setter ut 15 poster for turorientering. I år vil de fleste postene bli plassert i området rundt Melsjøhøgda. Ringsaker O-klubb har vært en uvurderlig støtte for oss gjennom hele prosessen, og vi er takknemlige for deres hjelp.

Husk å opprette en kontowww.turorientering.no, hvor du kan registrere funnene deres etter hvert som dere finner postene. Dette nettstedet vil være en ressurs for dere gjennom hele orienteringsperioden.

Terrenget hvor postene er plassert passer for hele familien, så dette er en flott mulighet til å komme seg ut og nyte naturen sammen. Kanskje dette også er tiden for deg å friske opp dine gamle orienteringskunnskaper og dele dem med familiemedlemmer, inkludert de yngre generasjonene. Kanskje du til og med har lyst til å lære bort orienteringens kunst til andre - det er en flott måte å knytte bånd og dele felles interesser!

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

magnifiercrosschevron-down