mar
26
2023
Fint med en rast ved velkoia på Elgåsen.

Litt om velkoia på Elgåsen

Velkoia vår ligger midt i skiløypa mellom Kuåsen og Aksjøen. Vi har allerede rukket å høste noen erfaringer fra kunder som er innom. Alle som en er svært begeistret for at koia er åpen og melder tilbake at dette er noe de har ventet på i lang tid.

"Vi har lenge savnet et slikt tilbud i området, og takk for dere har åpent i dag"

Farmor med to litt slite barnebarn

Selvsagt kommer det mange gjester fra vårt nærområde, men vi ser også at vi får besøk av skifolk fra Nordseter og Rømåsen. Mange har fått høre av bekjente at koia er betjent og promoteringen vår på Facebook har også gitt effekt. I siste utgave av Sjusjøposten fikk vi en helside omtale som også har hatt god effekt.

Artig er det også at det er mange som kommer utenlands fra. Vi har hatt besøk av hollendere, tyskere, skandinaver, tsjekkere. Her er det nok plakatene vi har satt opp som har hatt effekt.

Det vi også har merket oss at det fortsatt er lite kjent av vi har et rikt utvalg av varer. Bakevarene våre kommer fra Kjelstad Bakeri som ligger på Lena og er etablert så tidlig som 1937. Det lover vi er kvalitetsvarer av ypperste klasse!

Oi! Jeg har ikke fått med meg at at dere har så mye forskjellig å by på. Her er jo både pølser og vafler. Dette er jo ett og slett glimrende!

Kari Andersen, Oslo

Denne helga har vi også fått satt opp en kaffemaskin. Maskinen har vi fått installert helt gratis og det er Kaffebryggeriet som har sponset oss med denne maskinen. Vi er sannsynligvis den første kiosken i Ringsakerfjellet som kan slå i bordet med å være "barista kaffebar". Det er jo artig.

Når det kommer til bemanning har det gått relativt greit hittil og tusen takk til alle dere som har tatt en tørn. Det er fint at styret får litt avlastning.

Bemanning

Vi fikk en oppfordring om å gi mulighet til å dele opp vaktene så det har vi nå gjort. I påsken er det fortsatt noen ledige vakter så har du eller dere anledning er vi fortsatt takknemlige for litt avlastning. Ta gjerne med barn/barnebarn. Det er veldig hyggelig å stå bak disken og det er bare positive tilbakemeldinger å få. Ja så hyggelig er det at enkelte har satt seg på flere vakter.

Å stå i kiosk er mange barns drøm. Det er ingen fysisk pengehåndtering da alt foregår via Vipps/Bankkort.

Ring Otto på telefon 901 13 524 eller benytt linken her:

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

magnifiercrosschevron-down