des
09
2020

Ny bomløsning på Storåsen

(Tekst er hentet fra nettsiden til Storåsen.)

INFO til alle som har vinter-bomkort på Storåsen-bommen. (Gjelder perioden 01.11-30.04)

NY BOMLØSNING – STORÅSEN

Fra og med 1. januar 2021 går Storåsen over til ny bom-løsning der automatisk skiltgjenkjenning, blir brukt i stedet for fysisk bom. En trenger dermed heller ikke stoppe for å betale for passeringen eller registrere gyldig passering med «brikke».

NB! Alle passeringskort (plastkort) blir derfor ubrukelige etter nyttår.

Ønsker du å kjøpe klippe- eller sesongabonnement fra 01.01.21, anbefaler vi å kjøpe et slik abonnement på den nye leverandørens hjemmeside www.youpark.no i forkant av oppstart. Dette gjør du ved å trykke «kjøpe abonnement» og søke opp «Storåsen» på lokasjon. Abonnementet vil uansett gjelde fra 01.01.2021 ved forhåndskjøp.

Herfra får du videre instruksjoner når du har valgt type abonnement og utfører kjøpet.
Med den nye løsningen administrerer man også enkelt bilbytter selv. Dette kan gjøres så mange ganger man vil, men ikke oftere enn hver 3. dag.

Merk: Et sesongabonnement gjelder for én bil/ett kjøretøy. Hvis det er aktuelt med flere kjøretøy gjentas kjøpsprosessen så mange ganger som man ønsker.

Klippekort kjøpes på samme måte som abonnement. Klippekort har ikke noen begrensninger på antall biler, og er sånn sett en fordelaktig løsning til f.eks.  bedrifter og familier som disponerer mange biler, men ønsker å få alt på en regning. Kvitteringer for hver enkelt passering, er fortsatt mulig å hente ut via «Min side». Denne siden får man tilgang til etter å ha registrert seg. For en bedrift er det naturlig at det er den som administrerer bilparken, som registrerer bruker og kjøper klippekortet.

Man kan selvsagt også betale for enkeltpasseringer. For å unngå tilleggsgebyr, må dette gjøres innen 48 timer etter passeringstidspunktet ved å søke opp aktuelt kjøretøy på www.youpark.no.

Det er mulig å registrere en bruker ved å legge inn «Betalingskort» som betalingsmetode. Velger man denne metoden vil dette automatisk bli brukt som betalingsmetode neste gang. Det er fortsatt viktig å påse at kjøretøyet ligger inne på «Min Side» på youpark.no før man bruker veien.

Passerer man bommen på Storåsen uten å foreta seg noe innen 48 timer utstedes en faktura med gebyr.

NB! Det er ikke mulig å registrere en passering på et abonnement i etterkant. Abonnementet må være på plass før passering, ellers må man betale som for en enkeltpassering. Ønsker man å passere anonymt er det mulig. Les mer om dette på www.youpark.no/home/faq.

PRISER

  • Enkeltpasseringer: kr 75,-
  • Klippekort for hytteeiere Storåsen-Aksjøen: kr 50,-
  • Sesongabonnement for hytteiere Storåsen-Aksjøen per bil: kr 1850,-

For virksomheter/firma med flere ansatte som bruker veien regelmessig gjelder særlig ordning.

NB! Det blir satt opp skilt med brukerinformasjon før passeringspunktet.

Vi i Storåsen AS håper dette blir en forbedring /forenkling for alle brukere.

For ytterligere info se: https://www.youpark.no/ og https://www.norgesbom.no/

NB: For refusjon av gjenværende klipp på plastkort, send mail til  firmapost@storasen.no oppgi kortnummer innen.01.03.21

Parkering på Storåsen-Aksjøen:
Per døgn kr. 45,-
Parkerings bevis  700,- eks mva

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

magnifiercrosschevron-down